Over ritueelbegeleider Kaj van der Plas

Dus je wilt weten wat voor vlees je in de kuip hebt? Helemaal terecht, want met je uitvaartspeech ga je niet over 1 nacht ijs: je wilt hulp van een expert. En als je mij vraagt om je als ‘ceremoniemeester’ te begeleiden en namens jou te spreken, wil je daar een goed gevoel bij hebben.

Gewone taal

Als je mijn tutorials en homepage doorleest, krijg je een goede indruk van hoe ik dingen zeg. Zoals ik schrijf, praat ik ook. Gewone taal gebruiken vind ik belangrijk, geen dure woorden of plechtig gedoe. Want als ik jou rechtstreeks aanspreekt, dan voel je je gezien.

Mooi formuleren

Met gewone spreektaal kun je dingen nog steeds op een mooie manier zeggen. En zonder plechtige clichés kun je een overledene op een waardige manier recht doen. Als jij dat ook wilt, kan ik je zeker helpen.

Prettig en helder

Ik krijg vaak complimenten voor mijn warme en persoonlijke stijl. Mensen vinden dat ik een prettige stem heb en duidelijk overkom. Ik hou bovendien zicht op de ceremonie en help er een goed geheel van te maken, dat geeft rust. Wil je weten hoe ik klink? Klik dan op de afspeelknop onderaan de pagina.

Meer dan 10 jaar ervaring

In mijn werk als predikant heb ik de afgelopen 10+ jaar ruim 150 uitvaarten begeleid. Het verhaal van de overledene is altijd mijn leidraad, en in het persoonlijke ligt mijn kracht.Wat me bij het spreken tijdens uitvaarten goed van pas komt, is mijn ervaring als verhalenverteller. Ik weet hoe je een goed verhaal neerzet en gebruik heel bewust mijn houding, stem en gebaren.Met mijn woordkunsten help ik als tekstschrijver regelmatig ondernemers om goed over te komen op internet. Het liefst schrijf ik voor mensen die vanuit hun passie de wereld iets mooier willen maken.
Image

Wil je nog iets weten?

Als je mijn stem wilt horen: klik hieronder op afspelen. Ik neem de teksten van de pagina als audio op, om de drempel voor blinde, slechtziende en dyslectische mensen lager te maken. En als je een vraag hebt, bel of app gerust.
vrijblijvend contact opnemen
06 19 40 40 97